Preç Zogaj

200px-Preç_Zogaj

                Preç   Zogaj

Preç Zogaj është shkrimtar, poet dhe gazetar shqiptar.

Ai lindi në Lezhë në vitin 1957. Studioi gjuhën dhe letërsine shqipe në Universitetin e Tiranës. Gjate viteve ’90 ishte kryeredaktor i gazetesKoha Jone, te botuar ne Tirane.

Tituj të veprave

p 1p 2p 3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s