Botimi më i fundit i Shtëpisë Botuese “ADA” është libri me poezi “Shkruaj i menduar ” i poetit Veron Hoxhaj.

10639428_10203605513451109_1544037559032942927_n

 

Botimi më i fundit i Shtëpisë Botuese “ADA” është libri me poezi  “Shkruaj i menduar ”   i poetit  Veron Hoxhaj.

 

 

Autori Veron Hoxhaj sjell per dashamiresit e poezise librin e tij te pare “Shkruaj i menduar ”

Redaktor – Korektor
Pilo Zyba

Recensent: Kristaq Tani
Art Desing: Thanas Prifti

 

 

10637672_290372757815408_1288915951_n

 

   Veron Hoxhaj

 

 

Veron Hoxhaj ka lindur në Topojan të rrethit të Përmetit.Fëmijërinë e kaloi në fshatin e lindjes.
Me ardhjen e Demokracisë në Shqipëri ai emigroi në ishullin Leros të Greqisë, ku punon dhe jeton me familjen e tij, me gruan dhe dy fëmijët.
Poezia është një endërr dhe dashuri e tij e fëmijërisë.Ky është libri i tij i parë,por po përgatitet dhe libri tjetër pasardhës me poezi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s