Arben Duka: Të shpëtojmë poetin Ardi Omeri. I sëmurë në qeli, e dënuan një vit burg për rripin e sigurimit (!)

arben duka

Arben Duka: Të shpëtojmë poetin Ardi Omeri. I sëmurë në qeli, e dënuan një vit burg për rripin e sigurimit (!)

 

http://www.gazetadita.al/te-shpetojme-poetin-ardi-omeri/

 

Poeti i talentuar Ardi Omeri (Albar Omeri) është dënuar me një vit burg për thyerje të Kodit Rrugor, ka udhëtuar pa rrip sigurimi dhe ka dalë nga rruga, po pa shkaktuar viktima.

 

ardi omeri

Ardi Omeri

 

Tani ndodhet në burgun e Rrogozhinës, por me probleme të rënda shëndetësore, që i rrezikojnë jetën.

Në datën 22 të këtij muaji ka një masë të re rivlerësimi të vuajtjes së dënimit, nisur nga gjendja e rënduar shëndetësore.

Çështjen e ka në shqyrtim gjyqtari Sulejman Kurti.

Shpresojmë në një gjykim human, për ta çuar poetin në shtëpi, për të kryer atje pjesën e mbetur të dënimit.

Në rast të kundërt i bëj thirrje Presidentit të Republikës, ta fali poetin Ardi Omeri.

Një poet është gjithmonë pa rrezikshmëri shoqërore. Aq më shumë një poet shumë i sëmurë dhe pa asnjë mbështetje financiare.

Duke shpresuar për një akt human nga ata që e kanë në dorë këtë çështje.

Arben Duka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s