Botimet Toena & Instituti i Librit dhe i Promocionit me mbështetjen e Programit “Evropa Krijuese” organizojnë promovin e librit “Ditari i një pabesie” të autorit qipriot Emilio Solomou – fitues i Çmimit Europian për Letërsinë – 2013. / Nga Irena Toçi

 

emilios-solomou-ftesa-e-zvogeluar

Botimet Toena & Instituti i Librit dhe i Promocionit me mbështetjen e Programit “Evropa Krijuese” organizojnë promovin e librit “Ditari i një pabesie” të autorit qipriot Emilio Solomou – fitues i Çmimit Europian për Letërsinë – 2013.

 

 

Botimet Toena & Instituti i Librit dhe i Promocionit me mbështetjen e Programit “Evropa Krijuese” organizojnë të premten, në dt. 16 shtator, në orën 12:00, në sallën “Aleks Buda”, Akademia e Shkencave e Shqipërisë, në Tiranë, promovimin e romanit “Ditari i një pabesie” të shkrimtarit qipriot Emilio Solomou – fitues i Çmimit Europian për Letërsinë – 2013.

 

Ju mirëpresim,

 

 

irena Toci

Irena Toçi

Drejtore e përgjithshme

 

Botimet Toena

Rruga “M. Gjollesha”

K.P. 1420

Tirane – Albania

Tel. ++355 422 40 116

Fax  ++355 422 40 117

 

botimet.toena@gmail.com

redaksia@toena.com.al

irena.toci@gmail.com

 

http://www.toena.com.al

http://www.facebook.com/botimet.toena

http://www.facebook.com/Instituti-i-L ibrit-dhe-i-Promocionit

twitter.com/TOENABOTIME1

http://www.institutilibripromocioni.a l

http://www.librariatoena.com

http://www.instagram.com/botimet_toena

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s