Shtëpia Botuese ” ADA” publikon Nr 206-207 të Revistës Letrare ”OBELISK” / Botues: Roland Lushi

Shtëpia Botuese ” ADA” publikon Nr 206-207 të Revistës Letrare ”OBELISK”
Në këtë numër do të gjeni:

Arian Leka – Mare Nostrum / Mare Monstrum
– Shkelje të normës drejtshkrimore – Gjovalin Shkurtaj
Ese për risinë e parimit estetik të ‘’Dy rruzullimeve’’
– të Fishtës – Ton Zmali
POEZI
– nga Rudina Papajani
– nga Spiro Podaras
– nga Ana Limaj
– 21 haiku nga Prend Ukaj
Tregim
– Vajza e valëve nga Leta Guranjaku
– Shkopi bejzbollit dhe pesë minuta nga jeta ime nga Lida Lazaj
– Thesi bosh nga Viron Kona
– “Serafin” ose fëshfërima poetike e krahëve të një engjëlli – nga Prof Dok Klara Kodra

 

Botues: Roland Lushi

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s