JERONIM DE RADA –  Poezi nga Kolec P. Traboini

JERONIM DE RADA –  Poezi nga Kolec P. Traboini

Në nderim të rilindasit të madh, poetit e publicistit arbëresh, që tërë jetën ja kushtoi idealit kombëtar dhe çlirimit të Shqipërisë nga pushtuesit turko- osmanë : World Poetica Channel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s