Nesër… / Poezi nga Eva Kacanja

Poezi nga Eva Kacanja

 

Nesër…

E nëse dhemb,
a nuk linda Unë prej dhimbjes?!
E nëse thyhem,
a nuk thyhet dhe Pema?!
Sot bëhet Dje
e Nesër mëngjesi do të ketë tjetër dritë,
Diell i
Perëndisë do të zgjohet në shpirt,
E Ne,
do ta harrojmë dhimbjen,
ka dhembur quhet veç Koha e shkuar…
Me Vjeshtën do të qeshim,
do të luajmë me Erën,
pa fund Përqafuar,
puthur me Pranverën…

E. Kacanja
19.11.’19

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s