Shtëpisë Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “Në kërkim të një ëndrre…” të autores Alba DAJLANAJ

Shtëpisë Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “Në kërkim të një ëndrre…” të autores Alba DAJLANAJ

 

***

Poezia vjen si një rrugëtim mes shtigjesh ndenjash për të zbuluar botën dhe për të prekur ndjesinë e brishtë të të qenurit një krijesë unike.
Bota zbulohet mes puthjes së diellit dhe lamtumirës së vezullimit të yjeve, ashtu lehtë, pa strukturë, me varg të lirë që tenton t’i shmanget realitetit duke e përkedhelur atë.
Mes vargjeve gjen veten, natyrën,zbulon skutat e tua të nënvetëdies duke formësuar qenien tënde.
Thjeshtësia, brishtësia dhe forca e një vargu prekin ciklin më të madh të poezive, duke e bërë lexuesin pjesë të mendimeve, përjetimeve dhe botës së poetes.

Suela Gjeçi

 

Titulli: Në kërkim të një ëndrre…
Autore: ALBA DAJLANAJ
Redaktore: SUELA GJEÇI
Struktura grafike realizuar: Grafika “ADA”

©Të gjitha të drejtat i përkasin autores
ISBN: ISBN 978-9928-296-80-1

Botimi i parë, 2019

Përgatiti për botim: Roland Lushi
Formati : 14x20cmShtëpia botuese “ADA”
Adresa: Rr. Mihal Grameno Pall.32 Ap.7
Cel: 068 22 190 16
Tiranë, dhjetor 2019

Shtypur në shtypshkronjën e Shtëpisë Botuese ADA

CIP Katalogimi në botim BK Tiranë
Dajlanaj, Alba
Në kërkim të një ëndrre… : poezi /
Alba Dajlanaj ; red. Suela Gjeçi.
– Tiranë : Ada, 2019
84 f. ; 20 cm.
ISBN 978-9928-296-80-1
1.Letërsia shqipe 2.Poezia
821.18 -1

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s