SEASON GREETINGS (SEZONI I PËRSHËNDETJEVE) / Poems by TERESINKA PEREIRA

 

Poems by TERESINKA PEREIRA

 

 

Teresinka Pereiera Presidente IWA

TERESINKA PEREIRA

Presindte of IWA

SEASON GREETINGS
                           2013-2014

The light comes back after the dreams

fulfilled or not
and floods again the hopes of each one of us.

The last stimulus of the year

is still the first one

in the blue sky of the new year:

We want PEACE!

We wish for inner peace

in order to live more confident

and peace among humanity

to see the planet renewing.

We trust you with all our love

and deposit in your hands

 THIS INFINITE HOPE!

 

 

 

SEZONI I PËRSHËNDETJEVE

                  2013-2014

 

(Shqipëruar nga Riza Lahi, Tiranë)

 

 

U kthye sërish drita pas ëndërrimeve

E plotë ose jo dolli sërish në shesh

Dhe vërsheu ngado kjo ditë e datës një

kundër shpresave të secilit prej nesh.

 Stimuli i fundvitit është sërish i pari

Duam PAQE! – shkruan ngado

qielli blu i vitit të ri

Duam paqe të brendëshme

Duam jetë më të sigurtë

paqe mes njerëzve …paqe dhe dashuri.

 

Duam ta shohim planetin tonë të gjallërojë

Nga poli në pol, nga bregu në breg, gjithkund

E besojmë me tër dashurinë tonë…Ja kapari

mbi pëllëmbët tuaja

        SEZONI I PËRSHËNDETJEVE

  •  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s