Njoftim / Panairi i Shkrimtarëve të Rinj Shqiptarë

 

10561556_353628154835960_6414590181107154826_n

Panairi i Shkrimtarëve të Rinj Shqiptarë

 

 

Njoftim

 

Në kuadër të Ditës Botërore të Librit më  23 – 24 Prill klubi letrar “Pena e Re” organizon Panairin e Parë Kombëtar të Shkrimtarëve të Rinj Shqiptarë. Me një format tërësisht origjinal ua japim mundësinë për herë të parë të gjithë shkrimtarëve të rinj të promovohen duke prezantuar librat e tyre mes lexuesëve. Një panair i mbushur me vargje, frymëzim, kritika letrare, shkëmbime mendimesh dhe sigurisht pyetje për punën e tyre si në vargje ashtu dhe në poezi!

Janë të ftuar të gjithë të aplikojnë për tu bërë pjesë e këtij projekti për të jetuar dy ditë ndryshe të cilat do të fillojnë në orët e para të mëngjesit dhe do të mbyllen me kurorëzimin e një fituesi/e. Ke patur dëshirën të kesh një promovim dinjitoz të librit tënd, tashmë e ke mundësinë ta bësh.

Për të qenë dhe ti i pranishëm apliko në adresën e emailit konkursipenaere@gmail.com
me këto të dhëna në mënyrë që të bëhesh pjesë e panairit si dhe të pajisesh me rregullat e Panairit të Shkrimtarëve të Rinj Shqiptarë.

Subject: Aplikim për Panairin e Shkrimtarëve të Rinj Shqiptarë

Emër:
Mbiemër:
Mosha:
Nr kontakti:
Libri/at e botuar *Titulli/ujt:
Zhaneri:
ISBN:

PS: Të gjithë të dhënat janë të detyrueshme
APLIKIMET JANE PËR TË HAPURA DERI MË 20 PRILL.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s