Shtëpia Botuese “ADA” publikon romanin “ Vallja e të vdekurve ” të autorit Spiro Vasil Mëhilli.

12004944_10206306725059711_2865580168936028787_n

 

Shtëpia Botuese “ADA” publikon romanin “ Vallja e të vdekurve ” të autorit  Spiro Vasil Mëhilli.

 

Titulli: Vallja e të vdekurve
Autori: Spiro Vasil Mëhilli
Redaktor letrar: Izet Çulli
Realizimi grafik: Grafika ADA
ISBN:978-9928-204-04-2

© Të gjitha të drejtat janë të autorit

 

 

Roland-Lushi

Roland Lushi

 

Shtëpia Botuese “ADA”
Rr. “Nasi Pavllo” Nr.20
Tiranë, shtator 2015

Romanin “Vallja e të vdekurve” ia kushtoj shokut tim Gani Qeraxhiut. E kam njohur në 4 korrik të vitit 1959, ditën që u grumbulluam në Pashaliman dhe pas fjalës “rrugë të mbarë” të kundëradmiral Teme Sejkos, me anijen “Irgis” udhëtuam nga Vlora në Odesë e më tej me tren në Leningrad. Ishim kontigjenti i kursantëve që do të studionim në Institutin e radioelektronikës me emrin e Aleksandër Stepanoviç Popovit, në Petrodvorjec (Petërgof), 29 km në veri të Leningradit (tani Sank Petërburg). Në vitin 1961 u prishën marrëdhëniet dhe ne u kthyem në atdhe. Shumë syresh braktisën studimet; disa ndryshuan profilet, ku futem dhe unë, autor i librit; kurse pjesa tjetër vazhdoi fakultetin e inxhinierisë. Me Ganiun na ndau jeta për t’u takuar vite më vonë.

 

Spiro V. Mëhilli

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s