Koha ngriu … / Poezi nga Fatbardha Sulaj

 

11665451_827221057404531_318547006034407185_n

Poezi nga Fatbardha Sulaj

 

 

Koha ngriu …

 

Duket sikur koha ngriu,

sikur mbasditet mbetën gri të pakuptimta,

sikur luajnë afër mbrëmjes lojën e dimrit.

 

… koha ngriu,

me të dhe buzëqeshjet treten në kthina mendimesh…

në nudo jo perfekte,

në backstege të panjohur

 

… koha ngriu,

ngriu në sekuenca mendimesh,

në sfumime imazhesh pa emër,

ne flaka olimpike të erosit endacak…

 

Koha ngriu…

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s