Shtëpia Botuese ” ADA” merr pjesë në Panairin e Librit ” Fier-2016″ me stendën dhe borimet e saj të shumta nga data 6- 8 Maj .

 

 

13087922_10207787005985809_6442194295849060880_n

 

Shtëpia Botuese ” ADA” merr pjesë në Panairin e Librit ” Fier-2016″ me stendën dhe borimet e saj të shumta nga data 6- 8 Maj .

 

 

Roland-Lushi

 Roland Lushi

Botimet ADA
Shtëpia botuese “ADA”
Adresa: Rr. Nasi Pavllo Nr.20
www.botimetada.com
Cel: 068 22 190 16
Tiranë, maj 2016

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s