Vizitë mbresëlënëse, në “Ak-Art Galeri” / Nga: Murat Gecaj

Vizitë mbresëlënëse, në “Ak-Art Galeri”

 

 

mr 1

 

Sot paradite, bëra një vizitë mbresëlënëse në  “Ak-Art Galeri”, e cila ndodhet  në Rrugën “5 Maji” të kryeqytetit, në “Concord Center”, kati i pare. Aty janë ekspozuar punime të bukura të piktorit të njohur nga Tropoja, Azem Kuçana.

Në foto, jemi duke shpalosur  Albumin me piktura të kësaj Galerie, “Realitet, përtej realitetit”: Administratorja e Galerisë, Vjollca Mema Kuçana, me  dy mbesa të saj, Adela e Arkida dhe unë.

 

Nga: Murat Gecaj

Tiranë, 7 maj 2016

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s