JO ME SYTË E MI / Poezi nga Anila Qirjazi Mihali

anila Mihali

Poezi nga Anila Qirjazi Mihali

 

 

JO ME SYTË  E MI

 

I jam gëzuar dëborës si fëmija ,

Jam fshehur bardhësive me buzët boronicë ,

Trupin e saj kam mbërthyer me gishta

Butesinë kam ndierë pafund, gjoksit tim .

 

Se do të ikte një ditē e dija

Këtë ma thoshin më të rriturit shpesh.

Po ku kish veshë të dëgjonte lumturia

ajo që universin me vështrim e zhvesh .

 

Dhe tani dëborës i gëzohem përsëri

Por…..jo më me sytë e mi.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s