Shtëpia Botuese “Milosao” publikon vëllimin poetik “Në detin e syve të mi” të autores Marjeta Shatro Rrapaj. / Botues: Agim Mato

kop-marjeta

Shtëpia Botuese “Milosao”  publikon vëllimin poetik “Në detin e syve të mi” të autores Marjeta Shatro Rrapaj.

Doli në qarkullim nga Shtëpia Botuese “Milosao”  libri me poezi i Marjeta Shatro Rrapajt.

Marjeta – Shatro Rrapaj ka lindur në qytetin e Gjirokastrës , më 15.12.1974. Shkollën fillore e kreu në fshatin Hormovë, ndërsa të mesmen për gjuhën frënge dhe të lartën për Gjuhë-Letërsi në Universitetin “Eqerem Çabej“, Gjirokastër. Poezia ka qenë pjesë e pandashme në jetën e saj, pasion i cili do kurorëzohej me botime të herëpasherëshme në periodikë të ndryshëm dhe revista letrare. Poezia e kësaj autore karakterizohet nga ndjesia dhe perceptimi metafizik i vargjeve, mesazhi i thellë për jetën dhe figuracioni i pasur, lakonizëm ky që sjell befasi dhe larmi gjetjesh poetike.

Vëllimi poetik “Në detin e syve të mi” është libri i saj i parë .

Aktualisht jeton në qytetin e Sarandës dhe punon si mësuese e gjuhës shqipe.

Agim Mato

Botues: Agim Mato

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s