Dritë mbi timen dashuri / Poezi nga Xheni Shehaj

Poezi nga Xheni Shehaj
 
 
Dritë mbi timen dashuri
 
Perëndia hodhi dritën e qiellit
mbi timen dashuri.
Me frymë bekoi dhe shpirtit tim
i dha qetësi.
Çdo ditë, tek përjetoj këtë dashuri,
shpirti, trupi, zemra,
vetë jeta ime
mbushen me mirësi.
Të jam mirënjohëse, Perëndi!
Për time dashuri!
Mirënjohëse deri në përdëllim
për bekimin që i fale shpirtit tim.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s