PAKT I GRISUR / Poezi nga Nora Halili

Poezi nga Nora Halili
 
 
PAKT I GRISUR
 
Me fatin u kacafyta pa mëshirë,
miq s’u bëmë kurrë.
Kahjeve të kundërta ecëm…
Ai i panjohur për mua,
Unë e pabindur për ‘të…
 
Me vdekjen bëra pakt, por e grisa,
donte të mos isha vetëvetja!
Më parë do jetoj se dua unë,
pastaj do vdes, se don vdekja.
 
Guxova…
Ndaj dhe jetoj.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s