Publikohet libri: Libri “Thesari Kombëtar 4” / SH.SH.A.SH . Klementi

 

Foto 2

 

 

Publikohet libri: Libri “Thesari Kombëtar 4”

 

Të dashur anëtarë të Shoqatës së Shkrimtarëve dhe Artistëve Shqiptarë ”Papa Klementi XI Albani”, në Suedi (ShShAShS-së),

Të nderuar miqë të Shoqatës dhe fjalës së bukur shkruar të gjuhës shqipe dhe ju media, televizive, të shkruara dhe web-faqe,

Ju njoftoj se sot doli nga shtypi ”Thesari Kombëtar 4” të cilën e shtypi Shtypshkronja Printing Press, në Prishtinë.

Është një gëzim i të gjithë atyreve që i kontribuan këtij libri.

 

Foto 03

 

 

URIME TË GJITHËVE

 

Promovimi i librit do të bëhet si vijon:

 

23 korrik do të promovohet në fshatin Mazhiq, Mitrovicë, me fillim në ora 12:00

25 korrik në Bibliotekën Kombëtare Universitare në Prishtinë, me fillim në ora 12:00

30 korrik në Harilaq/Fushë Kosovë, me fillim në ora 12:00

1 gusht në Pejë, me fillim në ora 12:00

7 gusht në Dibër, me fillim në ora 17:00

 

Janë të mirëseardhur të gjithë të interesuarit e fjalës së shkruar shqipe.

Kontakti: +377 (0) 44-272339, (korrik-gusht 2015)

 

Ardhja e juaj na nderon.

Me konsideratë, për Ju,

 

Hysen Ibrahimi,

Kryetar i SHSHASH ”Papa Klementi XI Albani”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s