Retro… / Nga Fatbardha Sulaj

 

Retro…

 

11665451_827221057404531_318547006034407185_n

Nga Fatbardha Sulaj

 

….hodha vështrimin në pasqyrimin e celularit, një imazh saturato pash përballë meje, “sa shpejt u bëra retrospektive” mendova, nuk ka nevojë të kalojë një ditë, për të qënë e tillë, pash imazhin tim të vjetëruar nga koha…Në të nesërmen nuk është nevoja të bësh “deja vu” si emisioni i Muç Nanos që dhe pse drejtonte pyetjen, cdo here bente “Deja vu ” me veten në cepin e kolltukut te tij… As për cigaren e famshme që me aq stil mban… jo nuk dua të bëj retrospektive…po ajo që me pëlqen ta shoh dhe ta rishoh është skena që Laur pëlqente ta përsëriste shpesh, shkonte natën në varreza të pinte një cigare as vete nuk e dinte pse i shijonte ky vend aspak komod në vend që të merej me Lu-n dhe format e këmbëve të saj, ose të dehej për të qënë vetja,. E cuditëshme i dukej sikur ish vetja kur nuk ish… Te fliste ne skype me miken e tij Meksika; ti thoshte të dua, ti linte një ore për të nesërmen dhe të mos e hapte kurrë…Dhe ajo që shkruante ” mi guapo, siento su absenca ” Eh dhe ky ishte @Laur… qe si mjaftonte ta shihte hënën nga toka por duhej të hipte në tarracën e pallatit për ta zhbiruar mirë atë…Kam akoma celularin në dorë, tani se shoh imazhin tim por shoh një tekst të sajuar pas imazhit greyskale….

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s