Autori Fatmir Minguli publikon librin me tregime ” Shëpia në rrugicë” 

Autori Fatmir Minguli publikon librin me tregime ” Shëpia në rrugicë” 

Doli nga shtypi libri me tregime “Shëpia në rrugicë” i autorit  Fatmir Mingulit. Libri përmban 31 tregime të shkruara në një periudhë kohore 2003 – 2017. Libri është prodhimi i Shtëpisë Botuese dhe Shtypshkronjës “2 M printing”. Libri kushton 700 lek dhe ka rreth 150 faqe. Redaktor është Shpend Topollaj dhe kopertina është realizuar nga Drini Ulqini. Ky libër shoqerohet me  parathënie nga Erjon Hamdi Muëa, i cili jeton dhe punon në Itali.

 

Fatmir Minguli

Promovimi i librit do të bëhet në 10 gusht në orën 18.30  ne ambjentet e Klubit të Kulturës “Sigal”” në bashkëpunim me klubin virtual letrar “Oskar Wilde” në faqet e Facebookut! Tregimet janë nga jeta e Durrësit dhe durrsakëve!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s