Shtëpia Botuese ATUNIS publikon librin me proza poetike “Vetmi e mërdhirë” të autorit të njohur Bilall Maliqi

Shtëpia Botuese ATUNIS publikon librin me proza poetike “Vetmi e mërdhirë” të autorit të njohur Bilall Maliqi

Doli nga shtypi libri më i ri i autorit Bilall Maliqi, me proza poetike “Vetmi e mërdhirë”, sh.b. “Atunis” Prishtinë.
Falënderim për botuesen Hasije Selishta Kryeziu, redaktorin e librit, shkrimtarin e njohur Mexhid Mehmeti, redaktorin gjuhësor prof. Xhemaludin Rexhepi, Taulant Berishën për realizimin e kopertinës dhe shtypshkronjën “Lena Grafik” në Prishtinë, me drejtorin Hajdar Fejzullahu, dhe me stafin e tij të mrekullueshëm…
Prishtinë,
28 gusht 2017

 

Bilall Maliqi

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s