Aurora Ndreu hap Ekspozitën “Aurora Borealis 2” në datën 11.05.2018 ora 18:00 në Prizren, Kosovë / Organizatorë:  Shoqata për Kulturë dhe Art “Fidani” Prizren

Aurora Ndreu hap Ekspozitën “Aurora Borealis 2” në datën 11.05.2018 ora 18:00 në Prizren, Kosovë

“Aurora Borealis 2”,  në datën 11.05.2018 ora 18:00 në ambientet e Shtëpise së Kulturës “Xhemajli Berisha” Prizren, Kosove.

Ftohen të marrin pjesë të gjithë dashamirësit e artit në këtë event kulturor!

Organizatorë:  Shoqata për Kulturë dhe Art “Fidani” Prizren

 

Piktorja: Aurora Ndreu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s