Autorja Tatjana Haris Haskaj publikon vëllimin poetik “Çirçja”

 

Autorja Tatjana Haris Haskaj publikon vëllimin poetik “Çirçja”

Vëllimin poetik “Çirçja” e gjeni ne Tiranë tek libraritë :

“Libri Universitar”
“Librari Albania “
“Onufri “

Në Angli tek amazon.uk

Në Itali tek amazon.it

Në Gjermani te amazon.de

Dhe kështu me radhë dhe në shumë vende të tjera si; në Spanjë, Greqi,Francë, Amerikë, etj.


Tatjana Haris Haskaj

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s