Botohet Antologjia Poetike ” LULËKUQET E LIRISË – Çdo shesh një përmendore ” i autorit Dibran Fylli

12

 

Botohet Antologjia Poetike ” LULËKUQET E LIRISË – Çdo shesh një përmendore”  i autorit Dibran Fylli.

 

Titulli : LULËKUQET E LIRISË

         –  Çdo shesh një përmendore

 

 

  Antologji poetike

 

 

10171634_10204016401953191_296384628832031030_n

Autor : Dibran Fylli

 

Shtëpia botuese “Meshari”

 

Redaktor:  Abdyl Kadolli

Recensentë:  Namik Selmani

                       Rrustem Geci

 

Kopertina dhe disenjimi:  Durim Fylli

Ilustrimet : Idriz Berisha

Radhitja kompjuterike uniArtCreative

Shtypshkronja “Lena Grafik”, Prishtinë, 2015 © autori

 

 

 

Për të lexuar antologjinë e plotë klikoni linkun e mëposhtëm:

 

Antologjia  LULËKUQET E LIRISË – Çdo shesh një përmendore 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s