PËR HERË TË PARË ! / Poezi nga Irina Hysi

irina hysi

Poezi nga Irina Hysi

 

 

PËR HERË TË PARË !

 

Dëshirës, të harrohem me muzikën,
kur trupi më thërret të ngrihem
dhe nëpër terr, të kapërcej të fundit yll,
që fshehet Andromedës Galaktikë.

Lëmshet, ti thura rrjeta dashurie,
Mbështjellë me zjarre shpërthyse,
Aroma gjinish, përzier me djersë,
Puhiza rrënqethjesh, shikimesh,
Herë të dytë ?

 

@IRINA HYSI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s