Shtëpia Botuese “ADA ” publikon librin me prozë dhe poezi “ Stinë jete “ të autores Hana Xhihani .

11401170_10205677267203658_1123283131155578158_n

Shtëpia Botuese “ADA ” publikon  librin me prozë dhe poezi   “ Stinë jete “ të autores Hana Xhihani .

 

 

Titulli: Stinë jete
Autore: Hana Xhihani

Fotot përzgjedhur nga autorja

Përgatiti për botim: Roland Lushi

Botim i parë, 2015
Tirazhi: 300 kopje

© Të gjitha të drejtat janë të autores

Roland-Lushi
Roland Lushi
Shtëpia Botuese “ADA”
Rruga: Nasi Pavllo Nr.20
E-mail: rlushi@yahoo.it
Cel: +3554 68 221 9016
Tiranë, qershor 2015

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s