Mesazh qytatar nga poeti Hamdi Skeja!

 

Hamdi skeja

Mesazh qytatar nga poeti  Hamdi Skeja!

 

 

Të dashur qytetarë!

Unë që po shkruaj e them haptazi që jam antipolitik, por kurresesi nuk mund të rri pa  thënë fjalën që më takon si qytetar .

Ju kërkoj si vemendjen tuaj në këtë thirrje time *Demokratike*, jo politik.

I kemi ndjekur politikanet , garuesit e bindjeve të ndryshme politike , teksa kanë bërë fushatën elektorale.(Nuk dua të citoj se kush është garuesi që ka bërë fushatën elektorale më të veçantë), kjo nuk më takon mua.

Këtu mes jush jam vetëm për fjalën e kulturuar si qytetar demokratik.

Më 21 qershor , kërkoj që mos të hesht asnjë që ka mbushur moshën e të drejtës së votimit, pa shkuar për të votuar për vetën , për Familjen, për Kombin , dhe për të nesermen e shumëpritur nga të gjithë Ne.

S’është nevoja, as e rëndësishme se për kë e hedh vullnetin apo besimin tënd, e rëndësishme është që Ti , të ndjehesh pa komplekse për votën tënde.

Mos e shesësh vullnetin tënd , sepse kjo quhet abuzim me vetvetën..

Po, e/i nderuar qytetar,

Masivisht shkoni pa frikë në qendrat e votimin dhe jepja votën tënde atij që ke dëshirë. Askush s’mund të të pengoj në asnjë mënyrë..

 

Qytetar ,

Tregoni kulturën tuaj !

Mos u zini me askënd , duke u sjell me kulturë kjo na favorizon pozitivisht për të ardhmën tonë që deshirojmë.

Votoni me vullnet dhe drejtësi.

 

Suksese !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s