Shtëpia Botuese ” TOENA” organizon promovimin e vëllimit poetik ” Libri i tiranive” të autorit Ismail Syla. / Nga Irena Toçi

 

 

Ftesa Ismail Syla

Shtëpia Botuese ” TOENA” organizon promovimin e vëllimit poetik ” Libri i tiranive” të autorit Ismail Syla.

 

Ditën e premte, 10 qershor, ora 12.00 organizohet në ambientet e  Bibliotekës Kombëtare të  Kosovës , prmovimi i  vëllimit poetik ” Libri i tiranive” të autorit Ismail Syla.

 

 

irena Toci

Irena Toçi

Drejtore e Përgjithshme

 

Botimet Toena

Rruga “M. Gjollesha”

K.P. 1420

Tirane – Albania

Tel. ++355 422 40 116

Fax  ++355 422 40 117

 

botimet.toena@gmail.com

redaksia@toena.com.al

irena.toci@gmail.com

 

http://www.toena.com.al

http://www.facebook.com/botimet.toena

http://www.facebook.com/Instituti-i-Librit-dhe-i-Promocionit

twitter.com/TOENABOTIME1

http://www.institutilibripromocioni.al

http://www.librariatoena.com

http://www.instagram.com/botimet_toena

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s