Kod i sermtë – Poezi nga Stela Dhumu / Shqipëroi: Vasil Çuklla

 

13428424_1241713995846239_2004156927859798585_n

Poezi nga Stela Dhumu

 

 

Kod i sermtë

 

Do të të pres aty.
Aty ku dy ylberë, venat i presin qiellit.
Aty do të të pres.
Mba ndër duar një kupë, të mundemi të pimë
nga dy tradhëtitë, atë më zeher….
Me kod të sermët do të merremi vesh
Eja! Kemi për të folur prerë.
Si therrëtar, që thikat kanë nxjerrë.
Dhe sapo rumi të vijë,
do të qeshim, trupin e njeri tjetrit si të kemi veshur.

Më pas… varret tanë do të hapim, modestë!

 

 

Vasil cuklla

Shqipëroi: Vasil Çuklla

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s