Poezi nga Fitore Doma

 

14055509_675541009278239_1962048921_n

Poezi nga Fitore Doma

 

 

Të dua vetëm ty

 

Të dua vetëm ty

Ti këtë gjë po e kupton

Malli po më mbyt

Kurr nuk të harroj

Dhe vete e them

dhe shum e besoj

Do te takoj një ditë

Por shum të dashuroj

Malli me kish tretur

Pata koh qe stë kisha parë

Letrat qe mi ke shkruar

I mbaj gjithmon në sirtarë

Imagjinoj fytyrën tënde

Se një ditë do të vish

Kthehu zemër po të pres

Po të pres me pa durim.

 

 

Loti i saj

 

Po më shoqëron loti dhe vetmia

Brenga dhe errësira

Terr më eshtë bërë ddrita

Ti po largohesh nga ëndat e mia

Zemër ti më dëgjon

Ishe i vetmi në këtë bot

Që ta fala ndjenjën time

Pa pengesa pa mashtrime

Edhe dielli ,sdo tmë ngrohi

Se e kupton se për ty po vuaj

Po më shoqëron vetëm loti

Që kur nga un je larguar

Te Zoti kam shpres

Te Ai kam me u fal

Zemra ime e brngosur

Kujtim mbetet ,vetëm loti i saj.

 

 

Njerëzit na ndanë

 

S’dua ti kujtoj

Me kujtimet tona të mbetura

Më pikon loti në faqe

Nga ndarja jonë e pa kuptuar

Na ndan njerëzit mua dhe ty

Nuk erdhi ndarja nga ty dhe mua

Nuk të kam parë me sy

Malli për ty më është shtuar

Pse dua të kem mall

Ku bashk jemi të lënduar

Na ndan pa faj

Dhe pse ne të dy ishim shum të dashuruar

Ike larg nga ndarja jon

Po jeton larg zemrës time

Erdhi ajo ditë dhe u ndam pergjithmon

Na mbeti nje mall dhe shum kujtime

Mes lotëve të kujtoj

Mes mallit të ndjej pran

Dhe pse smundem që të harroj

Por në zemër ty të kam

 

 

Pse

 

Pse dëgjove fjalët e botës

Pse sbeje sikur doje vetë

E shikon se shkatërruan dashurin tonë

Ndan dy zemra me të vërtetë

Mes dhimbjes po jetoj tani

Ka koh që stë kam parë

Nuk mundem të të harroj ty

Dhe pse zemrat tona janë ndarë

Pse erdhi ndarja pa e pritur

Ngrindje me ty nuk kam pas

Pse o Zot sna e bëre të ditur

Se njerëzit neve po na ndjan.

 

 

Vargu im për ty

 

Cdo rresht për ty i shkruaj i dashur

Cdo fjal ty ta kushtoj

Gëzimet e jets ty ti kam falur

Sepse un për ty ekzistoj

Sa herë që mar lapsin të shkruaj

Emri yt shkruhet i pari

Gjithmon e kam menduar

Se për ty do më shkruaj lapsi

Gjithmon do vrapoj për ty

Dikush më mendon dhe mua

Por un gjithmon do të dua ty

Se për ty kam me jetuar.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s