Poezi nga Kadrije Gurmani

14600924_10208317962922536_2513297070100459394_n

Poezi nga Kadrije Gurmani

 

 

DASHURIA E JETËS

 

Ti pandeh, se të kam humbur,

por ti je brenda meje

me mure të dashur rrethuar,

që t’i shembësh këto mure

Duhet të kthehet koha e Mesjetës,

por kjo është thjeshtë e pamundur……….

…çmenduri e përsosur,

se të kam futur mes jetës

time të plagosur ….

 

Në Kishën e Laçit .2015

 

 

PRITJA ME BËHET SREHË.

 

Pritja,

mua më shoqëron në ëndërr.

e ndjek ngadalë dhe si hije më largohet

 

Pres,

që kokën prapa të kthejë, të shikoje fytyren time të heshtur

 

Pres,

Gjithmonë kam pritur,

të shikoj syrin tënd të kalter që shkëlqen…

 

Unë përsëri do  pres,

tek dritarja hapur nga qielli,

ku yjet shuajnë terret për çdo natë,

sepse jam e dashuruar…..

e pritja…, më bëhet srehë.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s