Ka ardhur momenti që vota jote, të jetë e përgjegjshme / Peticion nga Mimoza Hametaj

Ka ardhur momenti që vota jote,  të jetë  e përgjegjshme

https://www.change.org/p/ka-ardhur-momenti-qe-vota-jote-te-jete-e-pergjegjshme-si-asnjehere-tjeter-stop-politikaneve-te-pandershem-qe-mban-ne-kuriz-populli-shqiptar?recruiter=263434156&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_campaign=share_facebook_responsive&utm_term=mob-xs-share_petition-no_msg

Sa më shumë firma për të ndërgjegjësuar qytetarët, që të mos shiten e blihen si plaçkë tregu, të humbasin lirinë dhe integritetin në shkëmbim të votës së tyre të lirë.

Stop politikanëve të pandershëm , që mban në kurriz populli Shqiptar!

Mos i blini votat dhe mos shkelni më në dinjitetin e njeriut !

Mos i gënjeni me premtimet që nuk realizohen kurrë , por pretendoni për një jetë më dinjitoze për të gjithë popullin tonë.

Mos i gënjeni me vende pune e mashtime pa fund  në shkëmbim të  votës së lirë!

 

Mimoza S Hametaj

Mimoza Hametaj

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s