NJË ZEMËR… / Poezi nga Fatma Jasini

fatma

Poezi nga Fatma Jasini

 

NJË ZEMËR…

Iu ngjita majës më të lartë të një mali,
Në kërkim të një zemre që fshihej aty prej kohësh,
E kush e di se sa zemra e kanë lënduar këtë zemër,
Që ka gjetur ngushëllim në ngrohtësinë e të ftohtit..!

Dhe unë shkova, e mora këtë zemër,
E mbajta në duar lehtë e ngrohtë,
E u ulëm në një fushë mbushur plot lulëkuqe,
Një zemër fillon të më rrahë në dorë..!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s