Poezi nga Monika Molloholli

Poezi nga Monika Molloholli
 
 
Dashuria është….
 
Dashuria do të thotë të dhurosh,
por gjithashtu edhe të marrësh
Edhe nëse ajo është vetë jeta juaj.
Dashuria është pa pyetur shumë
Për të fajësuar njëri-tjetrin.
Dashuria është për të kuptuar dhe faluar
E të dhurosh zemrën tënde çdo ditë.
Kjo një fjalë e vetme në këtë botë
Ka më vlera se e gjithë pasuria.
Të dua ty!
 
14 tetor 2015
 
 
Sikur….
 
Sikur të ishe diell
do të doja që zjarri yt të më ngrohte.
Sikur të ishe hënë
do të doja që drita jote rrugën të ma ndriçonte.
Sikur të ishe yll
do të doja që ashtu të isha edhe unë,
Por ti je njeri
Ndaj të dua më shumë.
 
12 Maj 2011
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s