Ai s’ është princ… / Poezi nga Drita Lushi

Poezi nga Drita Lushi
 
 
Ai s’ është princ…
 
Ai s’është princ,
por një burrë
Madje, as sytë s’i ka blu;
Ndërsa herë pas here
vesh këmishë të kaltër,
Dhe kur ikën, sytë mi lë këtu;
 
Ai s’ është princ,
se pesëdhjetë vite ka në flokë
Ne gjymtyrë po aq;
Ndërsa zemra, ka vite sa dashuria,
ku prej vitesh n’emër tim
këndon poezia.
 
Ai s’ është princ,
por burrë.
…dhe gruaja e Tij jam Unë!
 
Bashkëshortit Tim, me rastin e 50 vjetorit të Lindjes!
E natyrshme është, të mos zgjedhësh një Princ, por një Burrë, që me dashurinë, përkushtimin dhe vëmendjen e Tij, të bën të ndjehesh Princeshë!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s