Mall!? / Poezi nga Irina HYSI

Poezi nga Irina HYSI
 
 
Mall!?
 
Mall!?
Çfarë është ndjenja e erës të ngrohtë?
Kjo verë do ja ngrinte shpirtin në kupë…
Shkoi…fshiu imazhin pluhur në xham…
E zhduku…dhe përralla nëngisht… fluturoi.
Ja mbylli mundësitë iluzionit!…
Një gënjeshtër shungulloi për një vallëzim…
Malli mori flatra, ju kapardis i pafajshmi…
Diell, lule…kohët stacion në stinë…
 
Mall!…
Mall?
U bë një përzierje urrejtjeje, e dashurie bashkë?!
 
 
©Irina Hysi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s