Poezitë e shkrimtarit Bilall Maliqi botohen në Antolgjinë e poezisë bashkëkohore ballkanike

Poezitë e shkrimtarit Bilall Maliqi botohen në Antolgjinë e poezisë bashkëkohore ballkanike

Kryetari i Shoqatës së Shkrimtarëve Feniks në Preshevë, Bilall Maliqi mori pjesë në Festivalin Ndërkombëtarë të Poezisë në Rahovec.

Ky ishte edicioni i katërt i këtijë festivali ku morën pjesë shkrimtarë nga vende të ndryshme të rajonit dhe botës. Vlen të përmendet se tri poezi të shkrimtarit të përkthyera në gjuhën agleze dhe një biografi  e shkurtër është botuar edhe në Antolgjinë e poezisë bashkëkohore ballkanike.

Bilall Maliqi në intervistën dhënë portalit presheva.com inkuadrimin letrarë në Antologjinë amerikane e ka vlerësuar si rezultat mjaftë të lartë meqë kjo i ka dhënë nder Preshevës duke prezantuar komunën tonë.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: