Ndodh… / Poezi nga Ermentila Guci

Poezi nga Ermentila Guci

 

Ndodh…

Ndodh ndonjëherë që gjithçka është si një re,
pastaj si një ëndërr, ku zemra t’ ketë melodi…
Ndodh që gjërat shfaqen
si një mirazh,
prekin shpirtin si një fllad pranveror.
Ndodh t’ udhëtojmë pa kohë , ku liria dhe dashuria janë nyja e shpirtit!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s