Shtëpia Botuese “ADA” publikon novelën “Stuhia” të autores Ana Toma

 
Shtëpia Botuese “ADA” publikon novelën “Stuhia” të autores Ana Toma
 
 
Një libër tjetër interesant vjen nën logon e shtëpisë botuese “ADA”
Natën nuk e kishte pëlqyer asnjëherë. I dukej sikur humbiste në fëshfërimat e drurëve që nuk frynin erën e pyllit, por frymën e tyre mistike. Ajo varte errëtinë me krahët e ngathët kudo nëpër qytet, aq sa asaj i dukej sikur shndërrohej në hije dhe vërtitej rreth saj. Sytë e përmbyllur në pak sekuenca shfaqnin atë, i cili largohej përherë e më shumë iluzionit të krijuar, për t’u shndërruar më pas në një tjetër pamje e formë. Avitej përherë e më afër memories me një ndriçim të bukur që shpërndante mjegullat e fshehta. Silueta që ajo shikonte dhe zgjaste krahët për ta përqafuar, kryqëzohej atyre hekurave, në përpjekje për të shkallmuar dhe liruar shpirtin e saj të lirë…
 
Titulli: Stuhia – Novelë
Autore: Ana Toma
Redaktor: Agron Shele
Recesent: Zylyftar Bregu
Korrektor Letrar: Elona Meço
Arti grafik: Irina Hysi MA
Botimi i parë: 2020
 
 
Përgatiti për botim: Roland Lushi
 
ISBN: 978-9928-326-42-3
Formati : 14x20cm
Të gjitha të drejtat i takojnë autores
Shtëpia botuese “ADA”
Adresa: Rr. Mihal Grameno Pall.32 Ap. 7
Cel: 068 22 190 16
Tiranë, dhjetor 2020
CIP Katalogimi në botim BK Tiranë
Toma, Ana
Stuhia : Novelë / Ana Toma; red. Agron Shele.
– Tiranë : Ada, 2020
128 f. ; 20 cm.
ISBN 978-9928-326-42-3
1.Letërsia shqipe 2.Novela
821.18 -1
 
 

Autore: Ana Toma

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s