Poezi nga Altin Meçja

 
Poezi nga Altin Meçja
 
 
***
 
Shpesh duan,
pastaj paragjykojnë,
mendimet, ecjen,
po kurrë shpirtin nuk e ndalin..
E di !
Është i shkarë thonë,
të afërm e të largërt.
Në fakt nuk jam, dhe pse jam.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s