Marjeta Vjeri flet për këngën e saj “Mbreterofshi në parajsë” – Këngë përkushtuar të ish-persekutuarve në Shqipëri… / Radio Emigranti

22618_616073868429073_6670328594284846588_n
                       Marjeta Vjeri

Sot në Radio Emigranti duke filluar në orën 19 (13 NYC) Marjeta Vjeri flet për këngën e saj “Mbreterofshi në parajsë” – Këngë përkushtuar të ish-persekutuarve në Shqipëri…Marjeta flet dhe për shumë këngë të tjera të saja si dhe projektet e ardshme! Ju ftojmë ta dëgjoni këtë intërvistë tepër interesante duke filluar në orën 19 me orën e tiranës! Radion mund ta dëgjoni duke klikuar :

 

http://www.radioemigranti.com:8000/radioauto.m3u

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s