Shtëpia Botuese “ADA” publikon Nr -170, të Revistës “OBELISK” / Nga Roland Lushi

 

11118483_10205225447428446_2921636514868532062_n

Shtëpia Botuese “ADA” publikon Nr -170, të Revistës “OBELISK”.

 

Përmbajtja OBELISK Nr.170/ 15 prill 2015

– Shpirti i protestës dhe kultura pa frymë – nga Erion Kristo
– I ftuar i numrit – Roland Musta – Cikël poetik
– Cikël poetik “Përsëri nesër” i të ndjerit Daniel Gazulli
me një përcjellje nga Drita Lushi
– Tregimi – Në këtë shtëpi nuk hyn gazeta – nga Aziz Nesin
nën përkthimin e Stefan Vuçanit
– Poezi nga Mina Caushi dhe Liri Bimi
– Intervista – me të mirënjohurin Gjergj Vlashi
– Miq në Obelisk – Profil – Bukurie Bushati
– “Dashuria është dimensini i pestë” – intervista e bërë nga
gazetari i mirënjohur Ndue Lazri me poeten Pranvera Drita Gjoni
– Portret – Italo Kalvino

 

roland

Botues: Roland Lushi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s