Publikohet Nr -172 i Revistës ” Obelsik” / Botues: Roland Lushi

 

10006065_10205707203752053_5717782885143296922_o

Publikohet Nr -172 i Revistës ” Obelsik” 

 

 

Përmbajtja:

 

Netët poetike të Korçës – nga Demir Gjergji

Një punë shumëvjeçare për t’u admiruar – nga Bardhyl Agasi

Princi dhe poetja – nga Alketa Dervishaj

Poeti që gjuante andrrat me gurë – nga Mexhit Prençi

Poezi, lirikë dashurie, erotike apo pornografike – nga Bukurie Bushati

Dyshime të vjetra mbi ndikimin e artit – nga Friedrich Nietzsche

Një libër me konture përsosmërie – nga Ferdinad Laholli

Cikël poetik – nga Irma Kurti

Cikël poetik nga Irina Hysi

Poezi – nga Flamur Luta

Poezi – nga Sami Guzina

Përvjetor – Tomas Man – nga Bujar Balliu

Dallëndyshet e qielli poetik fluturojnë në shpirtin e lexuesit – nga Maxhun Osmanaj

Pranvera poetike Durrsake 2015 – nga Vladimir Muça

 

 

Roland-Lushi

Botues: Roland Lushi

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s