Shtëpia Botuese ATUNIS publikon librin me aforizma “Pikojnë fjalët” të autorit Bilall Maliqi.

 

14484893_1373041852724733_5789175324886062688_n

Shtëpia Botuese ATUNIS  publikon  librin me  aforizma “Pikojnë fjalët” të autorit Bilall Maliqi.

 

 

Shkrimtari nga Presheva Bilall Maliqi ka njoftuar se këto ditë ka dalë në dritë libri më i ri i tij me aforizma, të cilin e ka titulluar “Pikojnë fjalët”.

 

Librin “Pikojnë fjalët” e ka edituar Shtëpia Botuese “Atunis” Prishtinë 2016.

 

Me këtë rast shkrimtari Maliqi e falënderon redaktorin e librit, shkrimtarin dhe publicistin Sejdi Berisha dhe lektorin Xhemaludin Rexhepi, por edhe shtëpinë botuese të cilët kanë kontribuuar që ky libër nga tani e tutje të jetë në dispozicion të lexuesve shqiptarë, shkruan DritarjaOnline.

 

Bilall Maliqi 11

Bilall Maliqi

 

Autori i këtij libri është kryetar i Shoqatës së Shkrimtarëve “Feniks” nga Presheva. Ai deri më tani ka botuar një numër të madh të librave me poezi dhe prozë.

 

“Drithërimë”, “Sheshi i Fjalëve”, “Rrugët e shikimit”, “Nën strehën e kujtimeve”, janë vetëm disa nga titujt e botuar të shkrimtarit Bilall Maliqi.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s