Për Dritëroin / Poezi nga Ollga Selmani

Ollga Selmani

Poezi nga Ollga Selmani

 

Për Dritëroin

Ti u largove, siç ikin të thjeshtët,
madhështor, pa zhurmë, pa fjalë.
U shkrive, si nota e fundit e një kënge,
mbi pentagram .

Ikja jote, qe tërmet i natyrshëm,
jo për të na tronditur, për pak,
po për të na kujtuar, vargjet dhe këngët,
që ti i shkrove, sa ishe gjallë .

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s