Blerta Islami – Xhemali promovon librin ” Në kërkim të panjohurës”

16998084_1837561006510115_4225210136930592518_n
Blerta Islami – Xhemali promovon librin ” Në kërkim të panjohurës” 

FTESË

Të nderuar miq dhe mikesha, dashamirës të fjalës së shkruar dhe të studimeve edukative e pedagogjike, të nderuar mësimdhënës,pedagog, psikolog e sociolog dhe prind të dashur, jeni të ftuar që, ditën e shkollës së parë shqipe, ta festojmë së bashku edhe me një promovim të librit “Në kërkim të panjohurës”, të studiueses Blerta Islami- Xhemali, që dëshmon se mes nesh ka studiues, që dinë të japin mendime dhe rekomandime për arsimim pa dallime, nëpër shkollat tona.
Promovimi i librit mbahet në shkollën fillore “Ismail Qemali”, në fshatin Nerasht – Komuna e Tearcës.
Më 7 Mars 2017 ora 13.00
Prania e juaj, e begaton këtë manifestim !

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s