“Takim me poezinë” e 36 poetëve më të mirë shqiptarë, botuar në kolanën “Kambana” nga Botimet Toena ndër vite / Nga Irena Toçi

 
“Takim me poezinë”  e 36 poetëve më të mirë shqiptarë, botuar në kolanën “Kambana” nga Botimet Toena ndër vite
 
 
Ftesë
 
Ju ftojmë të merrni pjesë në aktivitetin “Takim me poezinë”  e 36 poetëve më të mirë shqiptarë, botuar në kolanën “Kambana” nga Botimet Toena ndër vite,
 
organizuar nga:
 
Instituti i Librit dhe i Promocionit në bashkëpunim me Agjencinë e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë, Botimet Toena dhe Gjimnazin “Sami Frashëri”, në prag të Edicionit III të Festivalit Letrar për të Rinj “Tirana 2017” & Ditës Ndërkombëtare të Poezisë.
 
Ky aktivitet mbështetet edhe nga Ministria e Kulturës e Shqipërisë, e cila mundëson praninë e kuartetit të harqeve “Tinguj dhe monumente”, i cili do të performojë gjatë aktivitetit.
 
Poezia e zgjedhur e çdo poeti do të recitohet nga një prej nxënësve të gjimnazit “Sami Frashëri”.
 
Ju mirëpresim, të martën, 21 mars, ora 11:00, te Reja.
 
 
Irena Toçi
 
Drejtore e Përgjithshme
 
 
Botimet Toena
Rruga “M. Gjollesha”
K.P. 1420
Tirane – Albania
Tel. ++355 422 40 116
Fax  ++355 422 40 117
 
botimet.toena@gmail.com
redaksia@toena.com.al
irena.toci@gmail.com
 
twitter.com/TOENABOTIME1
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s