ZONJUSHJA POEZI / Poezi nga Arqile Vasil Gjata

Poezi nga Arqile Vasil Gjata

 

ZONJUSHJA POEZI

Zonjushja Poezi e kthjellët me vështrim kërkues
lëshohet duke qeshur,
entusiazte, me flokë krehur përpjetë
sy rinije, jeton çdo ndjenjë kohe.

Poezia si lule kumbulle dhe dritë e dashurisë
nëpër qiell e valëve të detit, jeton mbi bardhësi,
veshur me nuanca pranverore merr kënaqësi
duke magjepsur zemrat nga bukurija e hënës!

21 Mars 2017-03-21
Nga A V.Gjata

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s