Kalendari poetik: Massimo Bisotti 1979 / Përgatiti materialin Maksim Rakipaj

Massimo Bisotti

Kalendari poetik: Massimo Bisotti 1979

Shkrimtar dhe poet italian, sivjet mbushi 40 vjeç (për datën dhe muajin e lindjes nuk ka të dhëna); lindur e rritur në Romë. Pati sukses me romanin “La Luna Blu” (dy botime brenda vitit 2012), por qe bërë i njohur fillimisht në FB, ku postonte shkrimet e para. Ja një poezi prej tij:

JA PËRSE…

Shpirtrat s’duan t’ia dinë
dhe nisen për takim
me ose pa pëlqimin tonë,
më parë se trupat të bëjnë dashuri,
ja përse trupat më pas takohen.

© shqipëroi Maksim Rakipaj

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s